Het is zomer

Een zomers landschap - Jan van Os
Vandaag is het officieel zomer, en is het tevens de 'langste' dag van het jaar. Wij hebben al heel wat mooie zomerse dagen gehad, en hiervan genoten. Ook ik geniet van de zomer tijdens wandelingen in het bos, waar alles volop bloeit en groeit. Vandaag is het ook een jaar geleden dat ik mijn allereerste blogs schreef en Digitale Diligence een feit werd. Mijn eerste blogs stonden ook in het teken van de zomer.
http://digitalediligence.blogspot.com/2017/06/zomertijd-vakantietijd.html
http://digitalediligence.blogspot.com/2017/06/oud-en-authentiek-zon-zee-en-strand_26.html
Zomer - Gustave Doré
Nog steeds blog ik met veel plezier op mijn weblog, en ik vind het heel leuk om hierbij fraaie afbeeldingen te delen. De komende tijd zal ik behalve genieten van de zomer en de natuur, ook ideeën, interviews voor Authentiek en Uniek en verhalen uitwerken voor mijn weblog. Hierbij zullen uiteraard ook authentieke en bijzondere afbeeldingen worden gedeeld.

Om in de zomerstemming te blijven, deel ik hierbij nog meer zomerse afbeeldingen. Dit seizoen was en is voor vele kunstenaars een dankbare bron van inspiratie.


Een hele mooie en zonnige zomer gewenst.
Zomerse dag - Carl Aagaard

Zomerlandschap - Lucas van Valckborch

De zomer - Caspar David Friedriech

Zomers landschap - John Joseph Enneking

Een zomers boeket - George Elgar Hicks

Na een uitgebreide zomerstop is de digitale reis van Digitale Diligence geëindigd. De digitale reis wordt vervolgd als Digitale Wandelaar.
https://digitalewandelaar.blogspot.com/

Digitale Diligence blijft overigens wel bestaan als online kijk en leesblog, en u/jij bent van harte welkom de digitale diligence te bezoeken.

Veel kijk en leesplezier gewenst

Miny Vroegindewey